Writing Sound 2

 

Writing Sound 2

 

En samling av tekster og lyd, opptredener og foredag

 

 

Satt sammen av Adam Potts, Amelia Ishmael, Angus Carlyle, Aya Kasai, C.D. Rose, Charlie Fox, Christian Patracchini, Christof Migone, Craig Dworkin, David Mollin and Salomé Voegelin, David Toop and Rie Nakajima, Elena Biserna, Elin Øyen Vister, Georgia Rodger, Helena Hunter, Julie Lillelien Porter, Leif Elggren, Lorena Muñoz-Alonso, Mark Peter Wright, Patrick Farmer, Phil Owen, Psykick Dancehall, Richard Skinner, Signe Lidén, Tone Gellein, Ursula Nistrup, Will Montgomery.

 

Plukket fra hverandre av Daniela Cascella, Julie Lillelien Porter, Rune Søchting, Signe Lidén. 

 

En samling nylig begåtte tekster og lyder, og en samling lenge- eksisterende sådanne, vil være tilgjengelig på Lydgalleriet de fire ukene prosjektet pågår. Samlingen vil legge til rette for spontane opptredener, lesninger, lytte-sammenkomster, verksteder og diskusjoner.

 

I Writing Sound 2 møtes ulike tilnærminger til det å skrive, lytte til og framføre lydverk, gjennom kortvarige og forgjengelige samlinger og nye konstellasjoner. Her spilles teksters resonans ut, polyfoniene som oppstår ved høytlesning, lytting slik den påvirker og blir påvirket av skriving, lesing og opptreden. Writing Sound 2 reflekterer over det  mangfold av øyeblikkstilstander eller rom som oppstår i slike prosesser, som likefullt er reelle steder. Med et øye og øre vendt mot historier om lyd i kunst og tekst  og det andre øyet og øret vidåpent mot samtidige og levende tilnærmingsmåter, lar Writing Sound 2  noen av disse rommene eksistere -  noen som noe hørbart, andre som noe forestillbart. Writing Sound 2 inntar rommet i et lydgalleri, men manifesterer seg ikke som en utstilling. Den utgjør et rom for aktiviteter, stille handlinger og ikke-handlinger i form av å lytte, lese, skrive, snakke, opptre. Writing Sound 2 formidler tekst og lyd, men kommer ikke til å resultere i en publikasjon: Writing Sound 2 iscenesetter en samling på gjennomreise og i forvandling, som kan bygges videre på og forvandles I framtidige installasjoner.

Mens prosjektet foregår vil samlingen være tilgjengelig på Writing Sound 2 - bloggen. Streaming overføres fra galleriet og  gjør det mulig å tjuvlytte til lyder fra galleriområdet uten å være i forbindelse med ting som skjer eller ikke skjer der.

 

By: Lydgalleriet