Faxvaag & VJ BN (N)

Våre faste lysdesignere sørger for visuell innpakning i verdensklasse.

 

Joakim Faxvaag

Trønderen med snurrebarten har jobbet med artister som Phoenix, 120 Days, Madrugada, Raga Rockers, The Whitest Boy Alive, Gåte, Nico & Vinz, Todd Terje og Lindstrøm. Gjennom mange år på veien har han bygget seg opp kunnskap rundt projeksjonsmapping og det å visualisere konserter. Faxvaag har jobbet som lysdesigner i NRK i snart 4 år, og var i vinter han sentral i teamet bak fasadeprojeksjonen under åpningen av grunnlovsjubileet på Eidsvoll. 

Birk Nygaard

Kalt ”hordalandmesteren i visuals”. Listen over artister og arrangører multimedieskulptør og Vj Birk Nygaard har jobbet med, er endesløs. Hans kreativitet synes å overgå seg selv for hvert oppdrag, og lite synes å stoppe hans til ville påfunn. Han er Ekkofestivalens faste Vj, og er i år også aktuell med installasjon og konsert sammen med Stephan Meidell. 

 

Lørdag 18. oktober arrangerer Ekko i samarbeid med Brak presentasjonen «Konsertvisualisering – en presentasjon av projeksjonskunst og lysdesign» der Faxvaag og Nygaard, sammen med Blank Blank Film, presenterer sine arbeider innenfor lysdesign og projeksjon. Kurset er gratis for medlemmer av Brak. Les mer om kurset og meld deg på her

 

Fra Ekkofestivalen i fjor, film og konsert «Aurland Heartbeat», vist i samarbeid med BIFF. Foto: Kristoffer Øen

 

By: Ekko