Billetter til Østre

Billetter til Østre varierer fra arrangement til arrangement, men kan i de aller fleste tilfeller kjøpes i døren på arrangementsdagen og som forsalg i åpningstiden til utstillingene. Til større arrangementer vil det ofte være mulig å kjøpe billetter på nett. Sjekk ut hvert enkelt arrangement for mer informasjon.

Østre har universell utforming og er tilgjengelig med rullestol, i begrenset antall. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for hvilke dager du ønsker å besøke, så vil våre vakter være forberedt og kan legge til rette for en smidig opplevelse. Ta også kontakt på forhånd for kjøp av ledsagerbillett.

Billettpriser til arrangementer på Østre varierer, men utstillingene på dagtid er ofte gratis. De aller fleste arrangement har 18 års aldersgrense, men det er også flere arrangementer uten aldersgrense. Se informasjon på hvert arrangement.

Ekkofestivalen 2016

Til høyre finner du alle de forskjellige billettypene tilgjengelige under årets Ekkofestival. Det selges kun 240 billetter til hver dag på Østre.

Festivalen har nedre aldersgrense på 18 år. Vi har egen vergeordning for publikum under 18, ta kontakt med oss på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. for avtale. Vi kan bare garantere inngang for publikum med verge dersom dette er avtalt på forhånd. Billetter kan kjøpes i døren på arena og på ekko.ticketco.no. Kjøpte billetter refunderes ikke.

Det tas forbehold om endringer i annonsert program og tidsplan. Billetter gir tilgang til alle arrangementer innenfor datoer, tidspunkt og arena spesifisert på billetten. Alle arenaer har universell utforming og er tilgjengelig med rullestol i begrenset tall. Ta kontakt på Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. så våre vakter kan være forberedt og legge til rette for en smidig opplevelse. Ta også kontakt på forhånd for kjøp av billett til ledsager.