Vill Vill Vest: Chain Wallet, Drippin, Miss Tati og Apothek

Vill Vill Vest på Østre torsdag 15. september presenteres i samarbeid med Ekko og Øyafestivalen.

 

CHAIN WALLET
Denne trioen fra Bergen er blitt kjent for et særegent lydbilde, der referansene til 80-tallet ikke er helt umerkbare. De har nylig signert med Oslo-labelet Jansen Plateproduksjon (Bow To Each Other, Electric Eye, Daniel Kvammen, m.m.).

 

DRIPPIN
Den unge produsenten Drippin regnes i dag som et av de største talentene innen elektronisk klubbmusikk. Han har spilt på de største og viktigste festivalene her til lands, samt jobbet med alt fra Lars Vaular til internasjonale størrelser som Le1f og J-Cush.MISS TATI
Miss Tati er en eklektisk artist som lager sin egen oppskrift på urban musikk. Hun har hatt et voldsomt oppsving i løpet av det siste året, og blant høydepunktene kan nevnes singelen ‘Dont let go’ som ble listet på P3, samt omtalt i bl.a. The Guardian og Timeout Magazine London.

 

APOTHEK

Apothek er prosjektet til produsent Nils Martin Larsen og låtskriver Morten Myklebust. Sammen kombinerer de intrikat, cinematisk pop med klassisk låtskriverkunst.

 

Om Vill Vill Vest
Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der nesten 50 spennende og aktuelle artister spiller på 9 av Bergens mest etablerte scener! 15. og 16. september gjøres byen om til én stor konsertarena.

Scenene som er med er Apollon, Klubb Kok, Kvarteret, Garage, Hulen, Landmark, Robotbutikken, Victoria og Østre.

Priser
Dagspass torsdag/fredag: 270 kr (gir inngang til alle scenene den dagen)
Dagspass fredag (under 18): 110 kr (gir kun inngang til Østre)
Festivalpass: 480 kr (gir inngang til alle scenene begge dager)

Delegatpass: 1495 kr / 850 kr for studenter (gir inngang til alle scener og musikkonferanse på dagtid begge dager)

Festivalen opererer med først-til-mølla prinsippet. Hver enkelt scene har begrenset kapasitet, det kan derfor være lurt å være ute i god tid.

 

By: Pål