PLOINK SLIPPEFEST FOR PL006NK

Ploink - NO

 

Ryktene skal ha det til at Bergenslegenden KAHUUN driver med helt andre toner & rytmer men innerst inne har han alltid vært det technohodet han startet som helt på starten av 90tallet!

Han har produsert to tvers gjennom geniale låter for oss og med to remixer signert Thomas Urv og Vakum slipper han EPen PLENTY HEADROOM 8.juni. 

Men, det var så gøy med PL005NK førslipp for bergenserne denne gang at vi gjentar den suksessen og slipper den her i byen allerede 18.mai og tar festen 23.mai.

Mer om utgivelse & artist senere..

 

Kahuun avslutter PL006NK slippefest fra 02:30 med et technosett som vil ryste innvollene i Skostredenes grunnmurer. 

Før ham åpner Nordenstam med et av hans ikoniske technosett de første to timene før resident Thomas Urv varmer opp for konserten til Kahuun.

Vi holder på tradisjonen med 100kr inngang, ingen forsalg (fordi vi elsker kø før vi åpner dørene), og selvsagt den strålende POSE & SEKK KAMPANJEN. Igjen i samarbeid med de to favorittbutikkene våre i Bergen.

 

De 10 første EPene solgt på hver av Robot og Apollon premieres med gjestelisteplass, dvs både sikret plass og gratis inn! Hurra!

Hvis man er 18 år altså! For 18 må man være for å gå på Østre!

Altså, t-skje-versjon: om du kjøper en av de 10 første PL006NK vinylskivene på enten APOLLON i Nygårdsgaten 2A eller ROBOTBUTIKKEN rett rundt hjørnet fra Østre, til 99kr stk, ja da kommer du gratis inn på kvelden og sparer en 100lapp.

Kjøpe vinyl, skjorter eller annet på kvelden? 

Javisst!!

Ved inngangen, når du betaler deg inn på de neste PLOINK Slippefestene, så kan du kjøpe ulike plastkort som du får med deg ila kvelden. 

Når du så er ferdig med å danse så bytter du dette med varen/e du har kjøpt fra 02:45 til 03:30, før du går igjen. Ingen mer stress med å glemme igjen i garderoben etc. (Og om du glemmer det så står det til og med en mailadresse der du kan kontakt oss i etterkant og få varen/e du har betalt for.)

Vi har akkurat like mange slike verdikort som vi har plater (100kr) og t-skjorter (200kr), og de er seff merket med den størrelsen/fargen skjorte eller hvilken plate du måtte ønske å kjøpe.

Jadda.

 

By: Østre