PLOINK slippefest for PL003NK

Ploink - NO

 

Dette sier folket bak PLOINK om arrangementet:

 

Okei då. Det blir julegave i år også!

Slippefest for PL002NK 4.oktober på Østre var en vanvittig suksess, den overgikk til og med slippefesten for PL001NK i august! 

Vi kan ikke gi oss nå! 

Tradisjonen er et faktum!

 

Og vi har jo PL003NK på vei... Legenden NORDENSTAM har gitt oss to nydelige, episke technostykker, Her Vil Jeg Være og Viddenatt.... Pyntet inn i platecoverhistoriens flotteste artwork, et magisk bilde av hans mor i sin ungdom.

 

Men masse mer info om dette etter hvert!

 

Det som er sikkert er at PL003NK slippes 8.desember og at vi feirer den med en god, gammaldags, passe drøyal Juleslippefest 20.desember!

 

Vi kan også bekrefte ryktene om at vi har signert bergenske technopioneeren Kahuun for en utgivelse som kommer til å eksplodere til våren! 

Kahuun & Thomas Urv spilte nylig to timer sammen på Den Elleville Festen og de var enige om at det var så gøy at det måtte gjentas snarest! 

De to disker derfor opp med et langt & deilig rygg mot rygg sett fra åpning klokken kl23 til kl0230 før Nordenstam avslutter med en konsert som skal dra oss langt ut på juleverkstedet.

 

100kr - ingen forsalg men det blir POSE & SEKK KAMPANJE denne gangen også (10 første platene vi selger på hver av Apollon og Robotbutikken kommer gratis inn!)

 

Og som vanlig, vi har par overraskelser til dere... Det er jo jul så det blir nok noen ekstra....

By: Østre