Ableton for viderekommende (NO)

 

AKKS Bergen, Norsk Artistforbund og GramArt går sammen igjen om et to dagers oppfølgingskurs i Ableton Live for sine medlemmer.

 

Meld deg på via denne linken: http://form.jotformeu.com/form/42864655140355

 

Dette kurset er for deg som:

Var med på grunnkurset i vår, eller har noe kjennskap til Ableton Live fra før.

 

TID - obs! Legg merke til klokkeslettene:

Lørdag 22. nov kl. 11:00 - 15:00 og

Søndag 23. nov kl. 15:00 - 19:00

 

Ableton Live har blitt et av de mest fremtredende innspilling-, konsert- og komposisjonsverktøyene på markedet, og det er ikke uten grunn;

Dets fleksibilitet, rike lydbibliotek og fokus på intuisjon og eksperimentering har gjort at man skaper musikk i et langt høyere tempo enn med andre program. Det er også et utsøkt verktøy i konsertsammenheng, og brukes av titusener av musikere verden rundt.

 

Kurset ledes av Erlend Mokkelbost og Jonas Barsten - to musikere og produsenter som bruker Ableton Live på forskjellig vis;

Mokkelbost er produsent, og jobber i skrivende stund med Atlanter, Turboneger, Anna Of The North, Mari Boine og Jonas Alaska, og bruker Ableton Live aktivt i den kreative fasen med innspilling av plater.

Barsten er trommeslager for Disaster In The Universe, Nils Bech, Frøy Aagre og Atlanter - for å nevne noen. Han bruker Ableton Live til livefremføringer, men også i studiosetting, og har undervist i programmet på Norges Musikkhøgskole.

 

På kurset i vår viste de to hvordan programmet fungerer, og ga en innføring i de enkleste funksjonene. 

I runde to vil de gå dypere i programmet, og fokusere på hvordan å på optimalt vis kan gå fra idé til ferdig resultat. 

 

Barsten og Mokkelbost vil på dette kurset i langt større grad fokusere på de fremmøttes individuelle behov, og forklare de mange aspektene av programmet. Dette er både en personlig oppfølging for de litt viderekomne, men er vel så mye ment å være til videre inspirasjon - der man vil gå dypere i de kreative og tekniske behovene og aspektene ved både innspilling og live-produksjonsbiten av Ableton Live.aafa

 

-------------------------------------------------------- 

 

Kurset koster 200 kr, og du må ha betalt medlemsavgiften i AKKS Bergen, Norsk Artistforbund eller GramArt i inneværende år for å kunne delta.

 

Ettersom det er begrensede plasser må vi få beskjed om forfall senest onsdag 19. november, så vi kan gi plass til folk på venteliste.

 

Kontaktinfo: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller tlf. 55 55 75 55

By: Østre