Maksimal NATT

Maksimal - NO Skatebård & Admir Kenan + Klette

NATT – et ord du kommer til å høre mye fra denne kanten fremover. Vi markerer åpningen av høstens klubbsesong med et nytt konsept, og døper det NATT. 

 

MASSIMILIANO PAGLIARA (IT/DE) og TELEPHONES (NO/DE) er bare noen av de internasjonale navnene du kommer til å oppleve i Bergen i høst! I god narsissistisk-stil starter vi med våre alles SKATEBÅRD & ADMIR KENAN - back-to-back i pulserende harmoni, oppvarmet av vår ferskeste prins – KLETTE. Dette er bare begynnelsen.

-------------------------------------------------------------------------------

SKATEBÅRD & ADMIR KENAN 

Disse gutta har vært DJer i Bergen lengre enn de fleste kan huske og spiller fortsatt for fulle hus. Skatebård er blitt en levende legende i byen - og gjør seg like godt bemerkt internasjonalt som nasjonalt. Admir Kenan er blitt hele Bergens go-to-mann for elektronisk musikk og har vært involvert i prosjekter som Common People, Electric Cafe, Flesk på fredager på Cafe Opera og Ekkofestivalen - for å nevne noen. Admir er i tillegg sjefen - og ikke bare for oss i Maksimal - men også bak mixbordet.

Når de spiller sammen - back-to-back - åpner det opp for en gledens stemning av astronomiske dimensjoner. Det er nesten umulig å vite hvilken vinyl disse godguttene drar opp fra kassen - men det er alltid dansbart! Det ble en suksess på Landmark når de gikk sammen under Kjærleiksnatt - og det blir en suksess på Østre!

 

KLETTE (Maksimal)

Tross sin unge alder kan han allerede betegnes som en DJ med fokus på sjangeroverskridende musikk. Han går intuitivt og uredd inn i de fleste sjangre med en "everything goes"-mentalitet og velger ut hefige låter som passer stemningen. I utvalget finner man alt fra pop, rnb, house, indie og nymotens disko.Med spillejobber på både Østre, Kvarteret, Dattera til Hagen og Ekko sitt arrangement tidligere i år - har han gjort seg godt bemerket. KLETTE vil varme opp dansestegene før tungvekterne inntar lokalet.

 

Program

22:00 - 00:30 Klette

00:30 - 03.15 Skatebård & Admir Kenan 

 

By: Østre