Casiokids presenterer «SHUFFLE» (N)

Ekkofestivalen jobber for å presentere nye, unike og kvalitative kunstneriske prosjekter, med spesielt fokus på nyskapende nasjonale artister og kunstnere. Et viktig satsningsområde for festivalen er tilblivelsen av nye verk, konstellasjoner og økt samarbeid mellom forskjellige kunstuttrykk.

 

Vi er stolte av å endelig kunne presentere dette spennende prosjektet. En av Norges mest interessante elektroniske band Casiokids, i samarbeid med koreograf og danser Henriette Slorer presenterer «SHUFFLE»

 

Casiokids har de siste årene turnert i et hektisk tempo, de har også fått strålende kritikker for sitt siste album 'Topp Stemning På Lokal Bar'. Bandet er kjent for sin unike tilnærming til elektronisk musikk, og har i tillegg en spesiell evne til å fenge på tvers av generasjoner. Musikken deres går like godt hjem på Roskilde-festivalen som i studentbarnehager i Bergen.

 

 

Henriette Slorer er tidligere danser fra Carte Blanche hvor hun blant annet mottok kritikerprisen i 2003, og hun har siden 2008 jobbet frilans med ulike typer prosjekter.

 

Slik beskriver utøverne prosjektet i kortversjon:

 

Etter at musikkfiler og streaming har tatt over store deler av musikkmarkedet har også intelligent programvare som velger rekkefølge ut fra brukerens preferanser og vaner blitt mer avansert. Shuffle-funksjonen er den virkelig skaperen av mixtapes, en rekke sanger som blir satt sammen på grunnlag av antall avspillinger eller gjentatte brutale avvisninger når det kommer opp i iTunes, Spotify eller andre avspillingsprogrammer. Casiokids har tatt med seg koreograf Henriette Slorer og danser Sigrid Hirsch Kopperdal, sammen skaper de en gigantisk avspiller slik at de selv kan undersøke hvordan en slik programvare fungerer.

 

 

Ta med deg din egen iPod eller MP3-spiller til forestillingen.

 

 

Familieforestillingen passer for barn fra 6 år og oppover.

 

Komposisjon: Casiokids

Koreografi: Henriette Slorer

 

 

Medvirkende:

Ketil Endresen, Kjetil Aabø, Omar Johnsen

Henriette Slorer, Sigrid Hirsch Kopperdal

Scenografi/lysdesign: Martin Flack

Forestillingen er produsert av Ekko (Bergen)

Coprodusenter: Insomnia (Tromsø) og Tou Scene (Stavanger

 

By: Red