Árni, Reidar Bruun, Mørkerommet (NO)

Tekst fra arrangør:

( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°) LET'S VODKA ER TILBAKE ( ͡° ͜ʖ ͡°) ( ͡° ͜ʖ ͡°)

19. Oktober gjentas sommerens techno-hit. Denne gangen presenterer vi Árni, resident dj Reidar Bruun, og sist men ikke minst en hel fotoutstilling av Mørkerommet . Utstillingen vil åpne et par timer før klubben, med vernissage og dj'ing. Mer info kommer!

Presenteres i samarbeid med EKKO og Vibbefanger.

/ ØSTRE / 19. OKTOBER / 23-03 / CC: 100 / ID: 18 /
___________________________________________________

ÁRNI

Árni E. Guðmundsson, som også går under navnet Skeng, er en sentral del av den islandske bass scenen og har etablert seg som en av Reykjavik’s aller beste DJ’s. Hans forkjærlighet for vinyl og platespillere kjenner ingen grenser, og han forlanger kun det beste lydsystem og utstyr for hans opptredener. Spillestilen hans har blitt sammenlignet med artister som Blawan & Nina Kraviz, sammen med opptredener rundt hele Europa. Han er kjent for å skape perfeksjonerte vinyl-mixer som tar deg med på en ekte sonisk reise med mixing, teasing, til og med spille på 3-decks samtidig.

https://soundcloud.com/arni-skeng

MØRKEROMMET UTSTILLING

Mørkerommet fotokollektiv viser utstillingen "hvor er du??" som omhandler samhold, vennskap og identitet i tjueårene. Med våre medlemmers analoge bilder, fotomateriale fra nittitallet og polaroidknips fra selve utstillingskvelden ønsker vi løfte frem, feire og utforske det universelle behovet for fellesskap og tilhørighet/friends4ever

REIDAR BRUUN

Reidar Bruun er det nye house-prosjektet til Peder Niilas Tårnesvik. Under dette nye navnet utforsker han house-musikkens rammer både som produsent og dj. Musikken er kanskje mer avgrenset i form av sjanger, men den er bryr seg mindre om detaljer og mer om dansegulvet. Navnet "Reidar Bruun" kommer av den norske klubbsjelen, hvor både musikken og landet har kommet fra skranglete røtter og uhøytidig estetikk. Housemusikk står som en bauta i den norske klubben, hvor den kontinuerlig utvikler seg i spiraler rundt om i rommet. Repeterende men ny, gjentagende men fremadstormende. Reidar Bruun has entered the room.

https://soundcloud.com/reidarbruun

By: Østre