Møster! (NO)

Møster! er tilbake på Østre etter en dundrende konsert under Ekkofestivalen 2016.

Bandets fjerde album, 'States of Minds' kom ut i september 2018, og har fått over 30 stort sett strålende anmeldelser fra norsk og utenlandsk presse.
Releasekonserten på Henie-Onstad Kunstsenter under Ultimafestivalen sist høst, skapte en unisont andektig stemning i publikum, og anmelder Arild R. Andersen skrev "Etter konserten, tilbake i sola, snakker mitt følge om hvordan det kan oppleves å lukke øynene og føle seg helt omsluttet. Vi er alle tatt av opplevelsen. Søndag formiddag har jeg fortsatt den tunge Møster! – pulsen i meg."

På denne konserten er som vanlig Motorpsycho-gitarist Hans Magnus 'Snah' Ryan og Elephant9/Band Of Gold-bassist Nikolai Hængsle med. På trommene blir det en spesiell anledning til å høre Needlepiont/Steamdome/BigBang-trommis Olaf Olsen i denne settingen, da han stepper inn for Kenneth Kapstad.

Vi får dessuten med oss Bergens egen supermann og -produsent Jørgen 'Sir Dupermann' Træen på modulær synthesizer. Jørgen spilte inn, mikset, var medprodusent og spilte modulærsynth på 'States of Minds'.

Konserten arrangeres av Standing Ovation. 

By: Østre