Amgala Temple (NO)

Tekst fra arrangør:

Nilssen, Maarud og Horntveth er uten tvil blant landets fremste og mest interessante musikere. At de nå går sammen som trioen Amgala Temple er noe av det mest spennende som har skjedd på lenge i norsk musikk.

Med musikere som blant annet har spilt med Susanne Sundfør, Jaga Jazzist, Thomas Dybdahl og National Bank, er det ikke rart at noe magisk skjer når de kommer sammen. Etter deres konsert på årets Bylarm uttalte Ruben Gran (P3) at han ikke så noe vits i å se noe annet band live igjen før neste gang Amgala Temple spilte.

Medlemmenes interesse for nye og gamle lyder og deres gjensidige respekt for hverandres talent var sentralt i å skape det musikalske rommet – et sted de kunne boltre seg fritt, med ekskursjoner i nye soniske landskaper der det som skjer, kan og bør skje.

Debutalbumet ble spilt inn i Oslo Konserthus og Amper Tone Studios på få dager. Som en dokumentasjon av deres sound, har unngått å tukle med innspillingene, og heller latt dem være, som en ærlig representasjon av deres soniske uttrykk.
Forvent flere plater fra Amgala Temple via Pekula Records, en label hvis målsetning er å dokumentere dristig, eksperimentell og fantasifull musikk fra Norge og universet.

Pris: 250 + billettavgift
Aldersgrense: 18 år + vergeordning

By: Østre