U18: Lekende Lett, Mato Polo (NO)

UFLAKKS presenterer: Lekende Lett og Mato Polo 22.11 @ Østre

Velkommen til en deilig kveld på Østre med 2 blomster fra Vibbefangerhagen! De lager Bergens beste dansegulv, og i denne klubben er det ingen som bryr seg om hvem du er og hvor du kommer fra.

Lekende Lett, den tidligere mystiske duoen, lager musikk som er midt i skjæringspunktet mellom hiphop, pop, Miami bass og baile funk. Duoen består av Kristian Stockhaus og Synne Sofi Bønes, og nå danser hele Bergen til låter som "Nike" og "Kom å lag litt liv".

Mato Polo er én av Vibbefangers mest følsomme karer, og har hittil frelst både bransjen og undergrunnen med to deilige singler, gjestet av kritikerroste Store P og Charlie Skien. Den 16. juni slipper han sin nye singel «Aldri», som i høst etterfølges av en EP. «Aldri» blir første låt hvor Mato Polo opererer alene, noe han mestrer minst like godt som samarbeid.

Mato Polo har et gjenkjennelig lydunivers, både produksjons- og tekstmessig. Låtene er følsomme, lekne og imponerer stadig med sitt originale uttrykk. Med dette leverer han noe som svever mellom rap, pop og RnB. 

I tillegg til en voksende artistkarriere, er Mato Polo aktuell som programleder i det nylig lanserte matprogrammet «Matos Kjøkken», hvor han gjør særdeles god figur. Programmet gjestes av artistene Wild Nature (Axel Vindenes, Kakkmaddafakka), Kikkan (Dårlig Vane) og Kjartan Lauritzen. Produksjonen er i regi av Vibbefanger, og står i god stil til hans nyeste utgivelser. 

Det blir en skikkelig digg kveld, og du er nødt til å ta turen. Ta gjerne med en, eller to, eller tre, eller bare hele gjengen! Vi snakkes på Østre!

Rusfritt arrangement.
Fri aldersgrense.

Støttet av Norsk Kulturråd, Hordaland fylkeskommune, Bergen kommune og Norske Konsertarrangører.

By: Østre