Espen T. Hangård (NO)

Espen T. Hangård spiller på Ekko nr. 15. Du vil alltid finne oppdatert informasjon, lydklipp og tekster om festivalens artister og kunstnere på ekko.no.

Espen T. Hangård har bakgrunn som gitarist og vokalist i bandene Noplacetohide og KILLL (med blant andre Are Mokkelbost og Martin Horntveth), og mer nylig fra band som Diskord, She Said Destroy og Altaar. Fellesnevneren for prosjektene er sjanger-overskridelse og viljen til å eksperimentere. De siste årene har Espen laget elektronisk musikk i landskapet mellom elektro, acid, braindance og elektronica. Lydbildet domineres av synther, trommemaskiner og hardware-sequencere. 
Høsten 2018 er han aktuell med en remiks for Rudow (Alexander Rishaug) på TIEP, en remiks for Blitzkrieg Baby på Aufnahme+Wiedergabe, og ikke minst debut-LP "Primær" som slippes på Galleberg Forlag 19. oktober. På Ekko-festivalen feirer Espen platelanseringen med et nykomponert live-sett for trommemaskin og synthesizer. Konserten presenteres i samarbeid med Lydgalleriet.

By: Ekko