Aktuelt
Vilde Tuv Bestillingsverk

Årets bestillingsverk til Ekkofestivalen

Vilde Tuv gjør et helt nytt verk til Ekko nr. 15, andre etasje av Østre bygges om for konserten og det er begrenset kapasitet. Billetter på ekko.ticketco.no til denne dagen, torsdag 1. november.
Bjarki

Bjarki til åpningsdagen av Ekko nr. 15

Islandske Bjarki Runar Sigurdarson gjør akkurat det han har lyst til, han lager elektronisk musikk etter sitt eget hode – takk og pris for det. Produktiv, kompromissløs, og passe sta lar han seg aldri tvinge inn i teknoens sjanger-tvangstrøye. Se han på Ekko Dag 1, lørdag 27. oktober.
Steffi

Berghain-resident til Østre

Steffi avslutter åpningsdagen på Ekko nr. 15, med et langt dj-set. Den anerkjente Berghain-residenten skal altså gjøre det hun kan best, lørdag 27. oktober!
Ekko har nattesåpent

Synes du vi stenger for tidlig?

Ekko har to langåpne lørdager på rad under Ekkofestivalen hvor det er åpent helt frem til 05.00! Synes du vi vanligvis stenger for tidlig? Ekko gir deg sjansen til å danse ut natten.
Leie seg inn på Østre?

Leie seg inn på Østre?

Østre er en formidlingsplattform for elektronisk musikk og lydkunst, og vi leier ut lokalene til klubb, konsert++ som måtte passe under vår fane. Vil du leie deg inn hos oss? Send en mail med konsept til program@oestre.no.
Hele programmet til Ekko er sluppet!

Årets Ekko-program er komplett!

Se ekko.no eller trykk her for full line-up.