Aktuelt
Ekko lørdag 21. oktober

Ekko lørdag 21. oktober

Ekko-festivalens åpningsdag består av: Jimi Tenor, Man Duo, DJ Fett Burger & Luca Lozano, B.L.A.D.-fest, Sähkö – The Movie og Trym Søvdsnes
Ekko søndag 22. oktober

Ekko søndag 22. oktober

Konsert av video- og lydkunstere Joakim Blattmann og Ricardo del Pozo, og åpning av lydekspert Roar Slettelands utstilling «Dubtables». Inngangen er gratis og stemningen blir god. Velkommen!
Ekko torsdag 26. oktober

Ekko torsdag 26. oktober

I år er det lydkunster og universitetsprofessor i Japan Carl Stone som skal fremføre på det kompliserte multi-ambisonics-systemet på Østre. Gå ikke glipp av en unik lydkunst-kveld på Ekko!
Ekko fredag 27. oktober

Ekko fredag 27. oktober

En god blanding av lokale geni og talenter fra utlandet, denne fredagen starter Carl Stone nede med et livesett, etterfulgt av geniale Moon Relay, stjerneskuddet Kara-Lis Coverdale, fantastiske Tami T, og Fakethias avslutter kvelden med et dansbart sett gjennom 8 høyttalere som presenterer hans materiale på en helt ny måte.
Ekko lørdag 28. oktober

Ekko lørdag 28. oktober

Et program så godt at vi skulle ønske vi kunne gjøre det samme hver dag, SØS Gunver Ryberg, Laurel Halo, Islam Chipsy, Andy Stott og Nina Kraviz. Bergens DOT-sjef Ida Nerbø spiller et dj-sett nede, Rudi & Admir kommer med haugevis av utstyr og gjør et liveset, og Ekko-dj Julie Silset holder koken på dansegulvet hele kvelden.