Medarbeidere søkes på Østre

Kulturhuset Østre søker nye arrangementsmedarbeidere.

Vi søker medarbeidere til avvikling av arrangementer på huset. Du vil være en del av et lite team som avvikler arrangementer på dag-, kvelds- og nattestid. Arbeidsoppgavene varierer, og inkluderer billettsalg, servering, renhold, publikumssikkerhet og informasjonsarbeid.

Vi ser etter medarbeidere som er interessert i vårt kunstfelt, og som ønsker å bidra til en positiv utvikling av Østre.

Vi søker deg som er utadvendt og genuint opptatt av å yte god service til våre gjester og artister/kunstnere. Du må ha god evne til kommunikasjon, være fleksibel, ta initiativ og trives i en hektisk arbeidshverdag. Erfaring fra bar- og vertskapsarbeid er ønskelig.

Om arbeidsgiveren:

Kulturhuset Østre AS er et hus for produksjon og formidling av lydkunst og elektronisk musikk. Huset åpnet i 2012 og eies av Foreningen Ekko og Lydgalleriet. Østre som arena har kunstnerisk formål. All aktivitet på huset skal være en stimulerende ramme rundt produksjon og formidling av lydkunst og elektroniske kunstuttrykk. Østre har også ambisjon om å bidra til formidling, dokumentasjon, refleksjon og dialog rundt disse kunstformene.

Søknad med CV sendes til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. innen 28.08.19.

 

Foto: Oddbjørn Steffensen

By: Østre