U18: MYRA, L.U:N.A (NO)

Tekst av arrangør:

UFLAKKS
 presenterer: MYRA + supp: L.U:N.A Music 18.10 @ Østre

Velkommen til en kveld med to av hiphopens største snakkiser!

Med sin hviskende, uanstrengte rapping og lekende lyriske stil har MYRA etablert seg som et sterkt navn i den norske rap-floraen. Det hele startet da hun ville legge ut sin første låt «Hold An» på SoundCloud, og Leo Ajkics erklæring på sosiale medier om at «Bransjen sover, men våkner snart». Dette førte bl.a. til at Dagbladet og Bergens Tidende skrev dyptgående artikler om henne, og by:Larm øyeblikkelig sikret seg henne til programmet sitt.

L.U:N.A har det siste året inntatt musikkscenen for fullt. Da hun ble ukens Urørt i april, skrev de dette om henne: Med en særegen stemme tar L.U:N.A oss med inn i et ærlig og unikt hiphop univers hvor tekster med dagsaktuelle budskap formidles over instrumentaler med hint fra den franske hiphopen. Både behagelig, spennende og uttrykksfullt på samme tid. Vi gleder oss til å høre mer fra det unge Bergenstalentet!

Det blir en skikkelig heit kveld, og håper du vil ta turen! Ta gjerne med en, eller to, eller tre, eller bare hele gjengen! Vi snakkes på østre!

Rusfritt arrangement.
Øvre aldersgrense 18 år.

Støttet av Norsk Kulturråd, Hordaland fylkeskommune, Bergen kommune og Norske Konsertarrangører.

By: Østre