Psychofreud, Dj Subway, Romskip & Planeter (NO)

Tekst fra arrangør:

DRUM CLUB - Drum&Bass
 proudly presents PSYCHOFREUD (Vikings Champion Sound / Gunmen / Souljah Records) 

+ DJ Subway b2b Romskip&Planeter (Drum Club)

Bergen, gjør dere klare for en skikkelig treat, reggae-dancehall-ragga-jungle-artisten PsychoFreud kommer til Østre for å spre 'dem reggaevibez the original junglist way!' Det blir en skikkelig rudebwoy kveld fullstappet med reggaeinspirert jungle og ragga-jungle!

PsychoFreud aka Anders Figenschow er en av verdens mest anerkjente ragga-jungle produsenter, og er en av få Norske DJ's som jevnlig spiller for fullsatte store venues i utlandet, både på stadioer, klubber og festivaler. Listen over internasjonale vokalister og artister PsychoFreud jobber tett med er like lang som den er respektabel, og inkluderer storheter som Bounty Killer, Sizzla, Capleton, Demolition Man, Burro Banton, Top Cat, Lady Saw, Ninjaman, Daddy Freddy, Eek-A-Mouse, Dawn Penn, Barrington Levy, Ragga Twins og Elephant Man for å nevne noen.

Det er ikke bare ragga-jungle PsychoFreud driver med, i 1998 startet han en av Norges få reggae soundsystems sammen med DJ Vicious-E, det smått legendariske 'Vikings Champion Sound', som også inkluderer andre medlemmer som Terry T, Souljah og Demolition Man («FIRE!»). PsychoFreud er fortiden aktuell med ny musikk under aliaset 'GUNMEN' sammen med produksjonsmakker Tony Anthem fra den kjente Norske drum&bass gruppen Future Prophecies. Sammen turnerer de verden over, og er kjente for sine energiske live-shows. Forvent en uforglemmelig aften hvor vi er garantert en salig blanding av hans eldre hits, samt helt ferske uspilte dubplates fra andre artister og produsenter.

Slik ser det ut når Psychofreud spiller live og setter standarden så til de grader i det store utland:
https://www.youtube.com/watch?v=HV5jcK9zRbc
https://www.youtube.com/watch?v=vwCqJSKBcas
https://www.youtube.com/watch?v=SwuF8eDPiTs
mer info:
PsychoFreud
Gunmen
Viking Sound


Drum Club resident DJ's:

DJ SUBWAY (Drum Club / Room 101 / The Villa)
En viktig og markant skikkelse i den norske Drum&Bass-scenen de siste 20 årene, med 10 års residency som DJ på legendariske The Villa i Oslo. Spillestilen hans beskrives som mørk og røff i kantene.
http://soundcloud.com/djsubway

ROMSKIP&PLANETER (Drum Club / Nabovarsel / Klubb Klubb)
Bergens ukronede basskonge, har vært med å sette sitt personlige preg på klubbscenen i Bergen i en årrekke, og står bak klubbkvelder som legendariske Nabovarsel og Klubb Klubb.
http://www.mixcloud.com/romskip_planeter


Taket skal ned, skoene skal brenne og svetten skal renne, VI GLEDER OSS!


ØSTRE / FREDAG 12. OKTOBER / Kl. 23-03 / 18 år ID / CC: 100,-

Bli medlem av Drum Club: http://facebook.com/drumclubbergen

...

Lurer du på hva Ragga-Jungle egentlig er? Sjekk ut dette:
http://12edit.com/ragga-jungle/

By: Østre