Kjartan Lauritzen, L.U:N.A., Eirik Aas, Mato Polo, Juicy Charles

Vibbefanger - NO

Tekst fra arrangør:

KaSkjerBergen presenterer: Vibbefanger Live + L.U:N.A
Mato Polo (Live)
Eirik Aas (Live)
Kjartan Lauritzen (Live)
L.U:N.A (Live)
Juicy Charles (DJ)

// Østre
// 03.NOV.2017
// Cc: 200,- (inkl. avgifter)
// 18 år
www.kaskjerbergen.no


Fredag 03. november disker vi opp en grov konsertopplevelse i Østres nyoppussede lokaler. To etasjer, dobbelt så mange artister og nok oppsig til å jage vinterdepresjonen på dør! Følg med på instagrammen vår, @kaskjerbergen, for mulige gjestelistekonkurranser! 

// Mato Polo
Mato Polo er førstemann ut i Vibbefanger live-settet! Mato Polo begynte som produsent for rap-gruppen Hester V75 før han markerte seg på den bergenske DJ-scenen i duoen Mato Grytten. I senere tid har han utviklet seg til å bli en anerkjent artist, både i hjembyen og på østkanten, og har smeltet hjerter med sine ærlige og følsomme tekster ♥ </3

// Eirik Aas
Nestemann ut i Vibbefanger live-settet er en annen av Hester V75s soloryttere: EP-aktuelle Eirik Aas. Med sine følsomme tekster, unike flow og myke fremførelse har han bemerket seg som en svært lovende artist over lengre tid. I tillegg til å utgjøre en sjettedel av Hester-stallen har han óg laget låter med Verdensrommet, senest hiten «Problem». Nå er han aktuell med sitt 4 spor lange soloprosjekt «Skogen», som høstet svært gode kritikker i sommer. BTs anmelder trillet en femmer på treningen og mente at «Aas behersker den syngeorienterte rapstilen bedre enn de fleste og leker seg gjennom klassiske skrytelåter som mer sårbare, åpenhjertige skriftemål». Nå kommer Eirik Aas til Østre for å spille noen låter for oss som en del av et tre-manns live show, og vi gleder oss noe enormt til å sjekke det ut! 

// Kjartan Lauritzen
Sistemann ut i vibbefanger live-settet er en av norges mest populære artister om dagen. Kjartan er aktuell med det nye albumet sitt "Fenomenet" og ikke minst den nyeste musikkvideoen fra legenden. Etter å ha avsluttet en fenomenal tur med samtlige konsertlokaler utsolgt, kommer pornokongen til Østre 03. november for å spille noen låter for oss. 

// L.U:N.A 
I sommer kom hip hop-låten ”Eg er lei” fra L.U:N.A ut av ingenting. Debuten til 17 år gamle Mia Roussel har fått mye oppmerksomhet på kort tid etter det. En laidback låt om blant annet frustasjon over dopkultur og lav kvinneandel i musikkindustrien. Bergens Tidende skrev at både musikken og det ærlige kvinnelige perspektivet sender tankene til amerikanske SZA. Ordet på gaten er at det er nye låter og musikkvideo på vei og flere av dem kan dere allerede se på Østre 3. November.


// Juicy Charles
Han har dj’et i øst, han har dj’et i vest, nå kommer han til oss og gjør det han kan best. Juicy Charles har reist jorden rundt i tre år. Fra Shanghai til Montevideo har han brent ned klubbene med sin solide musikksamling som kan karakteriseres som broken house, low-fi og mye eksperimentell chill elektronika. I sommer vendte han hjem etter tre år i utlandet og begynner allerede å markere seg på den norske klubbscenen, senest på en utsolgt Vibbefest i Oslo.

https://kaskjerbergen.ticketco.no/kaskjerbergen_presenterer_vibbefanger_live__luna

By: Kaskjerbergen