Sigrid

Island Records - NO

Sigrid Raabe fra Ålesund signerte til Petroleum Records allerede da hun var 17 år gammel. Singelen Known You Forever gikk rett inn på P3’s spillelister. Nå har hun flyttet til Bergen, inngått samarbeid med MADE Music og etablert seg i studioer i London og Berlin, hvor hun bygger låtmateriale for fremtiden.

Det har vært hvisket i korridorene om Sigrid en stund nå, og dette eskalerte nylig da hun signerte internasjonal platekontrakt med Island Records (U2, PJ Harvey) og leverte store konsertprestasjoner på Vill Vill Vest og Den Hemmelige Festen. 

I en uttalelse til BT omtaler Annie Christensen hos Island Records Sigrid som «et fantastisk talent». Det er det stor enighet om. The Line of Best Fit sin utsending på Vill Vill Vest spår at Sigrid kan nå like langt som Aurora – minst. 

Sigrid lager popmusikk av aller edleste sort. Det er energisk, lekent, sofistikert, men samtidig har lyden av Sigrid i følge BT et nordisk, nesten kjølig preg. Det er en stund siden Sigrid sist har utgitt musikk, men det ryktes at spennende ting er på gang. 

Arrangør Bergen Live er stolte av å presentere Sigrid sin første klubbkonsert i Bergen.

Konsertstart 20.00.

 

By: Pål