Strange Hellos, Misty Coast

Diamond Club - NO

Diamond Club besøker oss med årets siste DC-kveld, og årets siste åpningsdag for Østre. To av de mest spennende indie-bandene i Bergen, Strange Hellos og Misty Coast, står på programmet. Les hva arrangøren har å si om arrangementet her:

TRANGE HELLOS
Startet som et studio prosjekt høsten 2015 av Odd Martin Skålnes (O. Martin, Aurora) Birgitta Alida Hole (Lumikide), Fredrik Vogsborg (The Megaphonic Thrift, Casiokids) og Even Kjellby (Great News). Stor lyd, catchy melodier, drømmende vokal og skitne gitarer er hovedfokus når Strange Hellos samles for å skape musikk – en form for ny-power-pop med deilige referanser til blant annet Teenage Fanclub og Cocteau Twins. Bandet har til nå sluppet singlene «Broken Teenage Heart» og «Summer.» og har høstet god kritikk fra internasjonal presse. "Strange Hellos celebrate the best of power pop in a mythical, dreamy way.» - NYLON https://soundcloud.com/diamond-club/strange-hellos-broken-teenage
MISTY COAST
På den tåkete kysten av Bergen lager Misty Coast sin minimalistiske, friksjonsfulle og drømmende psych­pop. Inspirert av det vidtfavnende vestlandsklimaet er det i kontrastene duoen henter soundet sitt. Der det enkle møter det bisarre. Der det grimme blir det vakre. Misty Coast er sideprosjektet til Linn Frøkedal og Richard Myklebust i The Megaphonic Thrift. Her utfordrer de less­is­more­prinsippet og leter etter noe interessant i det opplagte. Dette er popmusikk på syre, med én fot på pedalbrettet og den andre trygt på bakken. Resultatet er en underlig og gripende virkelighetsflukt. «Misty Coast’s hazy debut “Funny World” brings California to the west coast of Norway. A promising start!» - The Line Of Best Fit https://soundcloud.com/diamond-club/misty-coast-funny-world 7. september slapp de sin første sin gel Funny World på Diamond Club. Låta er delvis spilt inn i Frøkebust Studio på ekosfylte Danmarksplass, og delvis i mørke Skogen Studio sammen med produsent Matias Tellez (Young Dreams, Razika , Sondre Lerche). Kim Åge Furuhaug (Bloody Beach m.f.) har bidratt med trommer. I Funny World setter Misty Coast verden på pause, og stuper inn i et opp­ned­popunivers. De gjorde en strålende debutkonsert på Vill Vill Vest og vi gleder oss til gjensyn!
CC: 150,- + avg
Dørene åpner 22:00
DC DJs

By: Pål