Fasit, Pokal (NO)

Fasit og Pokal returnerer til Østre! Les hva arrangøren har å si om arrangementet her:

Fasit har hatt et knallår med hitsinglene «Hope It`s The Last Time» og «Leave It», som begge har lagt på listene til P3 i flerfoldige uker. Begge låtene ble spilt inn i legendariske Outhouse Studios i England (Architects, Lower than Atlantis, You Me at Six). I tillegg spilte de på by:Larm i begynnelsen av mars, og sto også på Sentrum Scene som en av tre finalister til Årets Urørt. Det har gitt gutta et solid utgangspunkt foran høstens norgesturné, hvor de drar landet rundt for å presentere både ny musikk og tidligere hits.

Nå nylig ble de oppdaget av svære, amerikanske Alternative Press, som i sin feature av bandet skrev at «Fasit bring young spunk to a genre that has gotten overloaded in past years, and have the perfect blend of doofy personalities and earnest lyrics to stand out»

Etter at de spilte på Slottsfjell i 2015 kalte P3 konserten en «Perfekt konsert med internasjonal schwung» og de har også uttalt om bandet at «Overgangen fra metal til rock har gitt Bergenskvintetten mange ben å stå på og særpreg nok til å kunne bli en av våre neste store musikalske eksporter»


By: Pål