U18: Cezinando, Dårlig Vane (NO)

UFLAKKS i samarbeid med Mount Event presenterer Cezinando på Østre 22 oktober!

Øvre aldersgrense: 18 år. Er du 19 eller eldre må du komme i følge med en mindreårig.

Cezinando har vært i gamet siden har var 16 år gammel, og blant annet samarbeidet med OnklP og Kaveh igjennom Gatekunst-prosjektet. Det er først nå allmennheten har fått opp øynene for talentet til 20 åringen, som ble kåret til Årets Urørt med låten €PA. I sommer slapp han albumet "Barn av Europa" og fikk veldig god kritikk. 

"Cezinando imponerer, innfrir og vokser på sitt andre album Barn Av Europa." uttaler nymusikkhverdag.net og gir rapperen en 9/10. Selv sier han at "Barn av Europa er et barnealbum. Rett og slett fordi jeg tror barn kommer til å like musikken". 

Med en særegen filosofisk skrivemåte og funky beats klarer Cez å veksle mellom, og kombinere, tankevekkende tekst og dansbare rytmer. Nå er den halv portugisiske, halvt norske rapperen klar for å innta Bergen i full gallopp, og vi gleder oss som små unger!


 
UFLAKKS:
UFLAKKS er en konsertserie av og for ungdom. Konsertene er enten med fri aldersgrense eller under 18 år. Arrangørgruppen består av ungdommer på 15-19 år, og ledes av AKKS Bergen. 


Mount Event:
Mount Event er en Bergen-basert konsertarrangør som fokuserer på kvalitet og unike opplevelser.

By: Pål