Pedalworkshop med Pladask Elektrisk

BandOrg

BandOrg er en landsomfattende interesseorganisasjon for folk som spiller i band. Organisasjonen har nærmere 6000 medlemmer fordelt på over 1300 medlemsband, og er Norges største interesseorganisasjon for band.

BandOrg sin viktigste oppgave er å hjelpe band til å komme seg videre, dette gjør de ved å støtte norske band med både kunnskap og penger.
 
Pladask Elektrisk
Pladask Elekrisk er en liten, nyoppstartet pedalmaker basert i Bergen. Bedriften er drevet av Knut Olai Mjøs Helle og har et fokus på eksperimentering og uortodoks lydmanipulasjon. Effektpedalene er av originalt design og produseres for hånd i Bergen. Knut Olai er utdannet musikkteknolog ved NTNU og har holdt pedalworkshops siden våren 2015.
 
Delay-pedal
På workshopen skal deltakerne bygge en delay-pedal med parameter for 'Delay Time', 'Feedback', 'Effect Mix', 'Selfmodulation' og 'Volume', samt en forbryter for å midlertidig maksimere 'Feedback'-parameteret. Pedalen lar deg produsere et vidt spekter av lyder. Den har kapasitet for tradisjonelt musikalsk bruk, men kan også benyttes til å danne eksperimentelle teksturer og lydlandskap.
 

By: Pål