Vill Vill Vest: Kjartan Lauritzen, Fieh og Boy Pablo

Vill Vill Vest, Uflakks og Ekko arrangerer en helspekket kveld med tre lovende artister på Østre. Denne dagen arrangeres med fri aldersgrense.
KJARTAN LAURITZEN
Rap-fenomenent fra Balestrand har de to siste årene imponert Bergens musikkscene med et lekende syn på sjanger og tekst, og en utømmelig mengde energi foran publikum. Hittene "Fredag" og "Havanna" har du garantert hørt noen nynne på i løpet av sommeren. Koblet til byens nye storspiller, Vibbefanger, venter vi i spenning med å se hva denne gutten har å komme med i tiden fremover. 


FIEH
Fieh er en artist fra Oppland med overbevisning og gode inspirasjonskilder. Som 16-åring startet hun å produsere låter på soverommet sitt før hun samlet en gjeng venner og medmusikanter til bandet Fieh. Tidvis er de så mange som ti musikere på scenen, og fikk blant annet 10/10 fra musikknyheter.no for sin opptreden under Nattjazz i Bergen. Nylig ble Fieh offisielt innlemmet i musikk-kollektivet Vibbefanger og er en artist vi gleder oss til å følge videre. BOY PABLO
Som vinner av både Eggstockfestivalen og den splitter nye Vill Vill Vest-prisen har Pablo Muñoz og bandet tatt sin rettmessige plass blant Bergens unge musikere. Med fengende melodier og godt samspill er dette en gjeng som musikk-Norge virkelig må se opp for.


Om Vill Vill Vest
Vill Vill Vest er en nasjonal musikkfestival der nesten 50 spennende og aktuelle artister spiller på 9 av Bergens mest etablerte scener! 15. og 16. september gjøres byen om til én stor konsertarena.

Scenene som er med er Apollon, Klubb Kok, Kvarteret, Garage, Hulen, Landmark, Robotbutikken, Victoria og Østre.

Priser
Dagspass torsdag/fredag: 270 kr (gir inngang til alle scenene den dagen)
Dagspass fredag (under 18): 110 kr (gir kun inngang til Østre)
Festivalpass: 480 kr (gir inngang til alle scenene begge dager)

Delegatpass: 1495 kr / 850 kr for studenter (gir inngang til alle scener og musikkonferanse på dagtid begge dager)

Festivalen opererer med først-til-mølla prinsippet. Hver enkelt scene har begrenset kapasitet, det kan derfor være lurt å være ute i god tid.

 

By: Pål