Jesse James Solomon, Syk Tariq, Matogrytten (UK)

Vibbefest arrangeres av Vibbefanger - et musikkollektiv fra Bergen. Her er hva de selv skriver om sitt neste arrangement:

I juni er det ett år siden vi arrangerte første VIBBEFEST, det markerer vi selvsagt med enda en gledelig gjentagelse! 17. juni kommer vi tilbake på Østre med hele klikken, og denne gang e vi mad stolte av å si at vi for første gang har fått tak i noen hele veien fra utlandet. Rapperen Jesse James Solomon joiner oss fra London. I tillegg annonserer vi snart en lokal legende, som har hatt et fantastisk musikkår så langt, som også blir med på festen.

JESSE JAMES SOLOMON

Jesse James Solomon og gjengen hans (som inkluderer Sub Luna City, Rejjie Snow og King Krule) e en av oss i Hesters store inspirasjonskilder, derfor e det dødsfett for oss å få han med på VIBBEFEST i Bergen. Jesse James har dødschille, nesten hypnotiserende raplåter. Han har en veldig tilbakelent stil og tar det tilbake til nittitallet i moderne innpakning. OPG er at han har en enorm tilstedeværelse live og gjør dødsbra gigs, og han har bl.a hatt egen Boiler Room sammen med Sub Luna City og Ratking.


By: Asle Bakke Brodin