Ivan Ave - Mndsgn

Jakarta Records - N/US

 

Vinteren 2016 reiser Ivan Ave (Mutual Intentions) og Mndsgn (Stones Throw) på Europaturne sammen for å feire albumet Helping Hands. Plata er Ivan Aves solo debut-LP og produsert av Mndsgn. Den gis ut av Berlin-labelet Jakarta Records 12. februar. To av de rundt 20 stoppene på turneen er lagt til Norge, nemlig John Dee i Oslo og Østre i Bergen. Du kan forvente deg svevende beats og ektefølte låter fra to av indie-hip-hopens mest spennende artister.

IVAN AVE

Har gitt ut engelskspråklig rapmusikk bl.a. med Fredfades siden 2014 på de utenlandske plateselskapene King Underground (UK) og Jakarta Records (Tyskland). Har høstet mye ros i inn- og utland for personlige tekster over melodiøse og jazz-inspirerte produksjoner. Har spilt på festivaler som Øya (2014) og Slottsfjell (2015), samt større og mindre klubber i Oslo, Berlin, New York og Paris.

MNDSGN

Produsent, multiinstrumentalist og artist på plateselskapet Stones Throw i Los Angeles. Har gitt ut musikk her og via diverse labels siden 2013. Kjent som en fanebærer for "beat-scenen" i LA, det samme musikalske miljøet som fostret Flying Lotus, Thundercat og Knxwledge.

 

By: Asle Bakke Brodin