Max Graef, Rudi Valdersnes, Simon Opitz

Tartelet Records - DE/NOMAX GRAEF

Da Klubb Safari oppdaget Max Graef for rundt 2 år siden, var det som om noe falt på plass i søket på den perfekte houseopplevelsen. Det var noe i musikken hans som fikk frem røde roser i kinnene og en behagelig tilhørighet både i selskap av et headset og på dansegulvet. Max er et godt eksempel på den nye generasjonen unge produsenter som for øyeblikket inntar den internasjonale klubbscenen med nytenkende og frisk energi. Født og oppvokst i Berlin har han alltid hatt et nært forhold til det omfattende musikk og klubbmiljøet som storbyen har servert med sjarm i tiår.

Som erfaren musiker behersker han de fleste instrumenter og bruker elementer fra house, jazz, hip-hop og bass til å skape en udefinerbar og sexy blanding. Denne kvelden kan du forvente et dj-set av de sjeldne. 
Med sitt eget plateselskap, Box Aus Holz, har han fort blitt et knutepunkt for lovende produsenter med fokus på ren house og disco. Utenom releases på sitt eget plateselskap, er Graef signert på Tartelet Records, som våren 2014 ga ut debutalbumet Rivers Of The Red Planet. (Anbefales å sjekke ut!)

RUDI VALDERSNES (live):
Som 15 åring ga Rudi ut vinyl med punkrock-bandet Tarmer, og har siden den gang spilt i band som Mama Computer og Wednesday Knights, men fra punk til elektronika; Rudi har fått seg en trommemaskin, og på Husfest i Oktober, viste han hva den var god for. Gled deg!

Resident: SIMON OPITZ (DJ)


By: Østre