ADESSE VERSIONS

Local Talk - UK

Etter en spennende eventslipp i Oktober med Øyvind Morken på toppen av plakaten, finner Tartar frem stortrommen igjen og kjører igang fredagens store begivenhet! TARTAR er et samarbeidsprosjekt startet opp av Daniel Gude og Simon Opitz i dansens glade ånd.

Adesse Versions er det siste prosjektet til Kevin Gorman, en DJ & produsent under forskjellige navn i over et tiår. Hans musikkutgivelser rommer respekterte labels som Numbers, Local Talk, Ostgut Ton og Cocoon. Adesse Versions startet som et re-edit prosjekte da Kevin bodde i Vietnam, og det vokste raskt da de gjorde sin aller første live gig på Boiler Room med et dubplate-set som få vil glemme.

Utgivelser som Baayi, Pressured og Pride har sementert sin plass, med støttespillere som legendariske Gilles Peterson, Derrick May og Larry Heard. Adesse Versjoner handler i bunn og grunn om å hylle sine musikalske idoler og skape tidløs elektronisk musikk. Gjennom røff sampling og og rå følelser, skaper han en cut-and -paste etikk til house-musikken. 

 

By: Østre