Ableton live kurs

AKKS presenterer to-dagers kurs i Ableton Live med Erlend Mokkelbost (Montee, JR Ewing) og Jonas Barsten (Atlanter)!

Ableton Live er et program som på mange måter har revolusjonert både musikkproduksjon og låtskriving, og er et av de mest populære programmene i dag for innspilling, prosessering, produksjon og improvisasjon av musikk.

Man møter på mange utfordringer som komponist, produsent og artist. Å skape musikk er nemlig en ganske innfløkt affære, der mange faktorer spiller inn: Tid, sted, humør, samarbeidspartnere og ikke minst – hvilke verktøy man bruker. Inntil nylig var det slik at man måtte oppholde seg i et kostbart, profesjonelt studio for å lage en plate eller en låt. Slik er det ikke lenger. Musikkteknologien raser avgårde, og nesten daglig kommer det nye, skreddersydde løsninger for å på enklere vis kunne produsere musikk på et høyt nivå, i sin egen stue. Programmet baserer seg i langt større grad på lek og forsking, og krever langt mindre teknisk innsikt enn andre programmer. I dag brukes programvaren av alt fra rockeband til hip-hop-produsenter og noen av de største artistene innen elektronisk dansemusikk.

Gjennom dette kurset vil Erlend Mokkelbost og Jonas Barsten gi kursdeltagerne et innblikk i programmet med fokus på både komposisjon og live-bruk.

Les mer om kurset her: http://www.akks.no/events/ableton-live/

Kursdeltakerne må ta med seg egen laptop og headset. Alle bes laste ned gratisversjonen av Ableton Live på forhånd.

PÅMELDING Kurset er fulltegnet. Send mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. dersom du ønsker å stå på venteliste.

Kurset er støttet av Norsk Musikkråd/KOMP: http://www.musikk.no/komp

By: Østre