Asel & Admir Kenan (N)

Den 12. Ekkofestivalen er avsluttet. Kunstnerisk leder og produsenten for festivalen står igjen med spillekløe og inviterer til post-Ekko fest!

ASEL (NO)

Asel er en av Bergens aller fremste tastemakere. Som kunstnerisk leder for Ekkofestivalen, medstifter av klubbkonseptet HotHotHot! og medvirkende i uttalige andre prosjekter, har Asle vært med å prege kulturbyen Bergen på mange plan.

Som DJ i snart 20 år, kan han vise til en samling av musikk de fleste andre bare kan drømme om. Asel har en helt klar signatur på hva han spiller - uavhengig av sjanger, tematikk og stemning spiller han alltid låter som er ambivalente, melankolske og drømmende. Låtene er hypnotiske såvel som utfordrende og tar deg til et sted langt utenfor dansegolvet.

ADMIR (NO)

Sunnmøringen invaderte Bergen i 2005, og har nå slått rot i Østre Skostredet. Han fordeler tiden mellom produsenttilværelsen, senest for Ekkofestivalen 2015, og hjertebarnet Maksimal - som gir ut elektronisk musikk fra Bergen.

Admir er en optimist og det bærer platesamlingen preg av. Fra spansk, wave-inspirert house ala John Talabot til afrikansk stammemusikk godt forankret i amerikanske house-tradisjoner til deilig, sensuell disko rett fra 52nd St i New York. Det veksler og svinger mellom blytunge rytmer og luftige melodier.

 

By: Østre