Øyvind Morken

Full Pupp - N

TARTAR fyller for første gang Østres lokaler denne fredagen. Konseptet handler i bunn og grunn om å samle alle de fine danseglade folkene i Bergen til en fest med et skyhøyt nivå på musikken. For å vise at vi mener alvor har Øyvind Morken pakket platebagen sin og stiller som kveldens headliner.

Allerede 18 desember er konspetet tilbake med en internasjonal booking.

ØYVIND MORKEN

Norges beste DJ?, DJ-enes DJ! Superlativene hagler når vi danseglade snakker om Øyvind Morken. Han har med sin påståelige spillestil og varme kjærlighet til klubbmusikken gjort stor suksess de siste årene. Utgivelsen på Full Pupp ble rost i klubbscenen og mannen er meget godt representert med mixtapes for kjent internasjonal nettpresse. Prins Thomas beskriver han som den ultimate Oslo-DJ og vi er langt på vei enig. En klar arvtager av stilen initiert av blant andre Pål Strangefruit via Hawaii og DJ Harvey. Hans ukentlige "Untzdager" på Jaeger har blitt en institusjon hvor han har dratt inn gjester som bl.a. den legendariske Theo Parrish og nyere talenter som Motor City Drum Ensemble og Justin Vandervolgen. Med andre ord så er fremtiden lys for Øyvind Morken.


RESIDENT DJs: Daniel Gude og Simon Opitz

Gutta bak Tartar og konseptets resident djs Simon Opitz og Daniel Gude skal vare opp og legge føringa for denne og kommende Tartar-fester. Simon startet opp Balsa Wood-labelet nyåret 2015 sammen med Ruben Nesse under Brilliance Records og gir sammen ut elektronisk klubbmusikk. Han er også en prominet klubbpromotør i Bergen med konseptene Klubb Safari og Klubb Klubb. Gude er en ildsjel med omtrent 2 tiår på baken som bidragsyter til klubbscenen i Oslo. Med konsepter som Kids Love Bass og Retro de siste årene. Listen over bookede artister vokst seg til en finfin samling som får musikkinteresserte klubbere til å ta en headspin. Han har blandt annet invitert: Omar S, Hackman, Funkineven, Untold, Roman Flügel, Cosmin TRG, Krystal Kleer, Nicolas Jaar for å nevne noen få. Det blir en sann glede å viderføre tradisjonen til Bergen.

 

By: Østre