Maksimal slippfest: Martin Andal EP

Vi slipper Martin Andal sin etterlengtede EP - Polynesia.

Kom og feir sammen med oss!

PROGRAM

***FONGAARD*** (2.etg)

MARTIN ANDAL (konsert)

VELFERD

ADMIR KENAN

KLETTE & SONDRE

 

***ORAM*** (1.etg)

UTSTILLING: SIMEN LANGELAND

 

☼☼☼ MARTIN ANDAL - POLYNESIA ☼☼☼

Martin Andal har i lengre tid blitt spådd en lysende karriere av flere kjennere i Bergen. Sammen med Pandreas, Drippin, Niilas og Ciscoe representerer han en uredd generasjon unge, kreative musikere som på kort tid har gjort store innhogg på den internasjonale scenen.

Med EPen "Polynesia" kommer dette for alvor tydelig frem. Platen er et studie i detaljer, spennende harmonier og nydelige melodier. Det er tydelig at Martin kan sin historie; det er spor av italo-disko, elektro, new wave, space disco og stolte, amerikanske house-tradisjoner. Martin lykkes med noe mange andre i samme sjanger sliter med; han evner å være relevant og moderne på samme tid som han kanaliserer en hel haug med historie. Dette er en plate heltene Casco og Robotnick ville nikket anerkjennende til.

Polynesia markerer også en personlig seier for Martin. Han har jobbet med en utgivelse over lang tid og med full kunstnerisk frihet. Resultatet er formidabelt og føles som et friskt pust i en tid der neste låt bare er et klikk unna. 

By: Inga Moen Danielsen