SlapFunk Records + Joel Hemmen

Vestkant - NL

 SLAPFUNK RECORDS:

Det hele startet for fem år siden, da en guttegjeng fra Utrecht bestemte seg for å arrangere fester rundtom i passelige lokaler i Utrecht. Med en fin blanding av house og techno og fantastiske vibber viste dette seg for å være en stor suksess! Drøye to år senere kom deres første release på sitt nye label og etter det har det bare gått oppover!

Trykk innpå her; https://soundcloud.com/slapfunk-records for å høre gjennom katalogen.

INGI VISIONS:

Er en ny duo som består av brødrene Samuel Deep og Julian Alexander! Begge har en brennende lidenskap for musikk og vinyl plater, og det kan virkelig høres både i settene de spiller og musikken de releaser. Helgen før de kommer for å spille i Bergen, snurrer de plater på Sankey's i Manchester. Fett? ja.

Under finner du deres første release sammen, samt en podcast. Gromme greier.

https://soundcloud.com/slapfunk-records/julian-alexander-samuel-deep-get-slapped-ep-slpfnk10 https://soundcloud.com/slapfunk-records/ingi-visions-julian-alexander-samuel-deep-slapcast012-de-revolutie-konings-nacht-promo

JOEL HEMMEN: 

Hva skal vi si? Tidenes feteste fyr?` Tjah, vi skal ikke klisse oss altfor mye, det vi har å si om denne fantastiske mannen er at han er et talent, ivrig crate digger og en meget habil DJ. Her forventes det house bangers fra 90 tallet. Under finner du lenken til Vestkant podcasten han tok opp for oss, ta å last den ned og hør den på bussen til skolen eller noe. Du vil ikke angre.

 https://soundcloud.com/joelhemmen-1/vestkant-podcast-001-joel-hemmen

By: Østre