Maksimal: Wolf Müller

Maksimal

 

WOLF MÜLLER (DE/Themes for Great Cites)

Ulven har i flere år vært kjent som en kultfigur i disco-miljøet i Europa. Med helsprø plater gitt ut på superkredible Themes for Great Cities har han imponert mange med sin unike blanding av krautrock, disco, folkemusikk og wave. Gjesteopptreden på Boiler Room og live-sett på mange av de beste klubbene i Europa har fått ryktebørsen til å koke. Vi har hørt fra sikre kilder at live-settet hans på Wilden Renate i Berlin er det beste som har skjedd på klubbfronten på lang, lang tid.

Ulven kommer til Bergen rett før påske for å gi oss i både pose og sekk. Han skal nemlig fremføre sin egen musikk live og spille plater for oss til stengetid.

----------  

Comeback-aktuelle Alicia (kjent fra Bump & Grind kveldene på Cafe Opera) og Antichristiansen (Eget Selskap/Svett Roulette) varmer opp. 

Kunstneren Birk Nygaard har vært mer eller mindre fast inventar hos Maksimal siden Common People-prosjektet på Landmark i 2011. Han har etablert seg som en av landets fremste visuelle artister og jobbet med dyktige musikere som blant annet Lars Vaular, Sandra Kolstad og Hypertext.  

By: Østre