PLOINK SLIPPEFEST FOR PL005NK

Ploink - NO

 

Ploink sier: 

Slippefest for PL004NK 7.februar fremsto som en regelrett perfekt kveld. Rett og slett en utrolig fin stemning på gulvet! Kjærleik!

Spesielt gøy at folk kommer så tidlig. Desto lengre fest for alle!

 

Neste runde blir altså PL005NK, PLOINK resident Thomas Urv sin første egne utgivelse, og dermed også med et svært sjeldent livesett av mannen siste 45min på slippefesten...

 

I den anledning har vi jammen fått til noe vi er veeeeeldig fornøyde med!

 

Selveste ROLAND LIFJELL, Technolegenden, Den Egentlige Bergenser, Den Drøyale Trollmannen, en av PLOINKs svært få gjengangere helt siden midten av 90tallet, Erobreren Av De Bergenske Fjell, Skoger og Øyer, selve ubertriggeren av de lange setningene, personifiseringen av Norges eneste egentlige techno-vinyl-bastion med sin butikk Filter, etc etc etc - pust - skal OMSIDER få sjansen til å spille et langt sett helt alene innendørs på klubb i Bergen. 

Roland er nemlig mesteren av de lange settene og ble tidlig trykket varmt til bergensbrystet for hans mange legendariske sett utendørs i naturen her omkring. Han feirer faktisk 20 års jubileum som Bergenser iår og er rett og slett en god og gammel venn!

 

Roland Lifjell spiller PL005NK slippefest fra 23 til 0230. 

 

Vi vet at dere kommer tidlig for denne!

 

Også live sett av Thomas Urv da. Mest komfortabel bak vinylen så går det ca et tiår mellom hver gang han drar med seg boksene sine og fremfører eget materiale... Som han sa: "jeg skal øve". 

 

Platen slippes rett før påske, dato kommer snart, og vi kjører da slippefest rett etter påske, lørdag 11.april, selvsagt på Østre!

 

Vi holder på tradisjonen med 100kr inngang, ingen forsalg (fordi vi elsker kø før vi åpner dørene), og selvsagt den strålende POSE & SEKK KAMPANJEN. Igjen i samarbeid med de to favorittbutikkene våre i Bergen.

 

De 10 første EPene solgt på hver av Robot og Apollon premieres med gjestelisteplass, dvs både sikret plass og gratis inn! Hurra!

 

Hvis man er 18 år altså! For 18 må man være for å gå på Østre!

 

Altså, t-skje-versjon: om du kjøper en av de 10 første PL005NK vinylskivene på enten APOLLON i Nygårdsgaten 2A eller ROBOTBUTIKKEN rett rundt hjørnet fra Østre, til 99kr stk, ja da kommer du gratis inn på kvelden og sparer en 100lapp.

 

Ved inngangen, når du betaler deg inn på de neste PLOINK Slippefestene, så kan du kjøpe ulike plastkort som du får med deg ila kvelden. 

Når du så er ferdig med å danse så bytter du dette med varen/e du har kjøpt fra 02:45 til 03:30, før du går igjen. Ingen mer stress med å glemme igjen i garderoben etc. (Og om du glemmer det så står det til og med en mailadresse der du kan kontakt oss i etterkant og få varen/e du har betalt for.)

 

Vi har akkurat like mange slike verdikort som vi har plater (100kr) og t-skjorter (200kr), og de er seff merket med den størrelsen/fargen skjorte eller hvilken plate du måtte ønske å kjøpe.

 

Jadda.

--------------------------

By: Østre