Maksimal: Lauer

Maksimal - TY

 

LAUER (DE/Permanent Vacation)

 

- Hvis New Order hadde vært et enmannsprosjekt ville det hørtes ut som Lauer.

 

Phillip Lauer har i snart 15 år vært en av de viktigste bidragsyterne innen house og disko. Som låtskriver, produsent og DJ har han hatt en finger med i prosjektene Tuff City Kids, Arto Mwambe, Hotel Lauer og Destroyer. Det er likevel først og fremst under sitt eget navn "Lauer" at han har gitt ut flere ikoniske utgivelser på kredible plateselskap som Running Back, Beats in Space og Permanent Vacation.

 

Albumet "Phillips" som ble gitt ut i 2012 er et godt eksempel på det. Fylt til randen med distinkte, vakre melodier og retro trommer kunne det like gjerne vært produsert 20 år før sin tid. Det er referanser til både Factory Records, Jan Hammer, New Order og ikke minst Tangerine Dream. Ser man forbi referansene er det åpenbart at Lauer er først og fremst opptatt av å ha det gøy. Albumet er så gjennomsyret av god stemning at det like godt kunne vært lydsporet til en av Christopher Nolan sine filmer. Det er pop, disko, house, italo og new wave i skjønn forening.

 

Lauer jobber for øyeblikket med en ny EP og kommer til Bergen for å gjøre et eksklusivt live-sett der han fremfører mange av de beste låtene han har skrevet. Vi gleder oss!

 

----------

 

Skatebård, Velferd & Maksimal DJs før og etter konserten.

 

Tid / Sted:

Lørdag 21. februar kl. 22.00 – 03.30

ØSTRE - Østre Skostredet 3

18 års aldersgrense - 100,-

By: Østre