PLOINK SLIPPEFEST FOR PL004NK

Ploink - NO

 

Ploink sier: 

For et fantastisk år 2014 ble for PLOINK!

Vi ble både plateselskap & AS og har fått gitt ut tre EPer som vi er stolte av. 

Østre er en drøm å jobbe med, helt perfekt for hva vi har lyst til å holde på med. Vi fortsetter i 2015, både med å gi ut musikk vi liker og å feire disse med slippefester!

 

Slippefest for PL003NK igår, 20.desember, var nok en suksess og vi føler vi har funnet formelen. Tusen takk til alle nydelige folka på gulvet! Tusen takk til dere som står i kø før vi åpner, tross underkjølt regn & vind!!

Vi elsker dere!

 

Neste utgivelse er altså PL004NK og da fra vår egen Christian Tilt! 

Den heter selvfølgelig Tilted EP.

 

Den slippes 2.februar og vi kjører slippefest lørdag 7.februar, selvsagt på Østre!

 

For anledningen har vi fått over vår gamle venn Dj Minimalismore fra hovedstaden, dog som en verdensborger å regne, eller faktisk Bergenser! Joda. 

 

Mer om denne kvelden senere men vi holder på tradisjonen med 100kr inngang, ingen forsalg (fordi vi elsker kø før vi åpner dørene), og selvsagt den strålende POSE & SEKK KAMPANJEN. Igjen i samarbeid med de to favorittbutikkene våre i Bergen.

 

De 10 første EPene solgt på hver av Robot og Apollon premieres med gjestelisteplass, dvs både sikret plass og gratis inn! Hurra!

 

Hvis man er 18 år altså! For 18 må man være for å gå på Østre!

 

Slippedato er som sagt mandag 2.februar. Si navnet ditt når du kjøper platen....

 

Altså, t-skje-versjon: om du kjøper en av de 10 første PL004NK vinylskivene på enten APOLLON i Nygårdsgaten 2A eller ROBOTBUTIKKEN rett rundt hjørnet fra Østre, til 99kr stk, ja da kommer du gratis inn på kvelden og sparer en 100lapp.

 

Og ikke nok med det! De 10 første skivene vi selger på selve slippefesten går for 50kr stk...... Dvs at om du ikke rekker de 2x10 første skivene på robotbutikken.no eller Apollon Bergen så får du likevel billett og vinyl for totalt 150kr... Heller ikke dumt nei. 

Deretter koster vinylen vanlig pris, dvs en strålende anledning til å støtte undergrunnen, for dem som har råd til slikt altså, eller også de som liker å komme sent på klubb. Vi tenker på alle...:)

 

Og platen ligger pent og venter på deg i garderoben mens du danser.. 

By: Østre