Saftig

Folkevalgte representanter fra tre store klubbinstitusjoner i Bergen har gått sammen for å lage en heidundrende januarfest! 

 

Østre går inn i sitt tredje år som kulturhus og hjem for elektronisk musikk i Bergen. Nå fortsetter eventyret og - Saftig er one-time, eksklusive, limited edition danseinitiativet som har fått æren av å sparke året i gang. 

 

Lukk opp Østres dører! Velkommen tilbake. 

 

Romskip & Planeter (Nabovarsel)

En av de virkelig pålitelige DJene i Bergen – og har holdt på i godt over et tiår og holdt ut lengre enn de fleste. Kasper er så inngrodd bak miksepultens spaker - at de fleste åpenbare klubbsjangrene har for lengst blitt kjedelige. Derfor kan en garantert forvente seg det uforventede fra Romskip og Planeter. Driver til vanlig Nabovarsel sammen med en håndfull bedrevne kulturtalenter. 

 

Opitz (Klubb Safari) 

Med en fin blanding av dansbare sjangere har Simon Opitz servert god stemning til dansegulv rundt om i Bergen de siste årene. Simon opitz leder en impulsiv hær av danselåter mot dansegulvet og skaper effekt! Bass, Disko, House, Rytmisk og Minimalt strømmer ut av høyttalerne. Opitz liker å lage fest for alle. 

 

Klette (Maksimal)

Klubbere i de tre største byene i Norge har alle kunne nyte den gjenkjennelige diskobelagte housen. Det siste året har Erlend Klette delt plakat med artister som Skatebård og Rytmeklubben – og underholdt dansere på alt fra Dattera til hagen, Fisk og Vilt eller Landmark. 

 

Tid / Sted:

Lørdag 10.januar kl. 23.00 – 03.30

ØSTRE - Østre Skostredet 3

18 års aldersgrense – 100,-

By: Østre