KOBBEL #1

KOBBEL - NO

Kobbel presenterer en helaften med singelslipp, ny video, to konserter og en DJ.

Kobbel har vært så heldig å få samlet artister som beveger seg uhemmet blandt sjangre – til sammen vil de skape en helstøpt allehelgensaften. Det blir kunstpoprock, ekstatisk uttrykkstrang og svett dans.

Kle deg ut, eller ikke. Vi vil danse med deg!

 

ARNE NORDHAMMER

Spiller første side av albumet ’Nine Changes’.

Musikken kan beskrives som melodiøs, hypnotiserende og dissonant med ord ispedd alt fra forakt til naivitet.

 

Medvirkende : Johannes Bramness Vaage, Morten Smith Lien, Jon Trygve Olsen, Nils Henrik Sagvåg og Øyvind Skarbø.

 

 

SYNTAX TERRORKESTER

SyntaxTerrOrkester sies å være et av landets mest undervurderte band.

Til nyåret kommer de ut med sin fjerde full-lengder, produsert av de velkjente trollmennene Jørgen Trææn og Yngve Sætre i Duper studio. Bandbesetningen består av bereiste og beseilte folk, som bassist Ola Høyer (Cortex, Moon Relay m.fl.), trommis Øyvind Solheim (Ungdomskulen, Baertur, Datarock), Arne Nordhammer (Spif Zaarmans), Jørgen Trææn (Toy, Kaptein Kaliber m.fl.) og Knut Andreas Knutsen (Baertur). Det kan ellers opplyses om at STO spiller sin form for kunstrockpop.

 

 

GEIR SVENSSON

 

Geir Svensson er kveldens DJ.

Mest kjent som en av bakmennene i Klubb Kannibal. Har i de siste ti år markert seg som en sjangerblandende og ambisiøs platerytter, med rastløse danseføtter og uvanlige DJ-sett. Til tross for rundt 150 opptredener i året har han aldri spilt to like sett. Hva han spiller denne kvelden vites ikke, men vi garanterer at det blir svett.

 

 

LEA SANGOLT

Sangolt er født og oppvokst i Bergen og studerer design på kunst og designhøgskolen i Bergen. Hun har også erfaring innen kunstfag og klassisk ballet. Hennes videoarbeid ”Indre elver” er en søken etter å visualisere og objektivisere følelsene hun har ovenfor naturen, menneskene og byene etter at den industrielle revolusjon fikk virke iblant oss.

 

 

SJAU

sjau sjau (ʃæʉ)  substantiv - tung innsats, slit . også norrønt for tallet syv. 

 

Sjau har produsert kveldens musikkvideo, «Moliner», for Syntax Terrorkester, med et resultat som står for seg selv. Sjau AS ble startet sommeren 2012 av David Alræk og Kieran Kolle. De utvikler egne prosjekter, så vel som å gjennomføre både film og fotooppdrag for kunder.

Så langt har noen av deres egenproduserte kortfilmer blitt vist på: Bergen Internasjonale Filmfestival, Den Norske Dokumentarfilmfestivalen, Filmfestivalen i Haugesund, kort på kino og Ekkofestivalen. 

Kortfilmen «kc241083»  vant i 2012 prisen for beste film ved bergen filminstitutt.

By: Østre