Brusjan & BHF Presenterer

BHF - NO $ushi X Kobe - Lazerbajian & Dr. Silver - LOSURDO

Brusjan & Bergen Husfest Foreningen inviterer helt plutselig til fest lørdag den trettende.

Brusjan er et film- og klubbkollektiv fra Oslo! De tar med seg Dr. Silvere, Lazerbajian og Losurdo - og vi tar med oss Onge Sushimane & Kobe-wan Kenobi.

Det blir housemusikk som er produsert i et laboratorium i Sør-Tyskland med det ene formålet å utløse maksimal dopamintilførsel til alle betalende gjester - og ja, det blir litt traprap!

 

#DJ'S///ARTISTER#

,..:$ushi X Kobe-., (LIVE + DJ SETT)

De to unge friske guttene som alle snakker om i friminuttene på nyåpnede Amalie Skram – har nå blitt snappet opp av Brusjan og BHF. Først spiller de sine egne sanger – og så spiller de andre sine: keep it simple stupid. 

 

 

Lazerbajian & Dr. Silver

Salam alaikum maddafakkas - Lazerbajian og doktoren spiller ekte halal house rett fra leveren! To kiser med base i hovedstaden – og sanger som «12 points To Ukraine» i bagasjen. «Hunden» til Dr. Silver er forresten årets låt (Sjekk ut Soundcloud).

 

 

LOSURDO

Data-nørden som ble produsent – den varme og gjenkjennelige fortellingen. Vår vri: den ender på dansegulvet til Østre. En DJ med egne låter – new twist! Nei men helt alvorlig. Losurdo gjør det med Ableton live 8 som Mike Tyson gjør med et øre! Fyren har 1200 følgere på Soundcloud - de flest av de groupies, men han har dame da – så hands off ladies! 

 

By: Østre