Husfest @ Østre

BHF - NO

Bergen Husfest Forening inviterer til sitt første arrangement noensinne. Over ubestemt tidsperiode vil BHF serverer Bergen noen saftige klubbkvelder på diverse utesteder. Til denne første kvelden har vi gravd dypt ned i grasroten og funnet frem noen salige Djer. Denne kvelden blir bra. Vi lover. 

 

Birdock (UK)

Birdock har fått æren av å lansere Husfests første DJ set. I sine DJ set tar han med seg sterke referanser fra klubbmusikk i hjemlandet – UK. Foreningen er stolt av å presentere denne bergensbaserte briten - han får deg til å danse uten å tømme spriten. 

Soundcloud: https://soundcloud.com/birdock

 

Vanvidd

Det har alltid virket som et kjempeparadoks at denne søte unge gutten leverer en så hardbarka bass. En får gjerne et inntrykk av at Johannes vokste opp på 90 tallet – i friedrichain – og ikke i Bergen sentrum. Det er på tide at Vanvidd blir sluppet løs på Østre. Ta på dere svettebåndene, eller la det renne vanvittig fra pannen.

Soundcloud: https://soundcloud.com/vanvidd

 

Simon Opitz

Simon Startet opp for litt over et år siden og har den siste tiden imponert stort. Man møter sjeldent personer som er så lidenskapelig interessert i klubbatmosfæren - og såkalt discotecure - som Opitz. Denne lidenskapen tydeliggjøres i musikken Simon spiller– klubbmusikk kan mer enn bare bass! Det er på sin plass at vår gode venn Simon avslutter det hele.

Soundcloud: https://soundcloud.com/opitz-agelast

 

Program:

22:00 Birdock

0:30 Vanvidd

01:45 Simon Opitz

 

By: Østre