Evig Din For Alltid

Evig Din For Alltid - NO Release Party

Bergensgruppen EVIG DIN FOR ALLTID er klar med sin andre plate. Bare ti måneder etter den selvtitulerte debuten som kom 1.november 2013. Platen skal denne kvelden feires til det fulle med en heidundrende konsert. 

Denne supergruppen fra Bergen består fremdeles av Frank Hammersland, kjent fra Pogo Pops, Popium og solo bare som Frank, Per Arne “Piddi” Fjeldstad, frontfigur i Pompel & The Pilts og solo i Syk Pike.

Fra Åsane og Pompel & The Pilts kommer også Frode Unneland, trommeslager deluxe. Kjent fra Savoy, Chocolate Overdose og Unge Frustrerte Menn, i tillegg til å jobbe med folk som A-ha, Ulf Lundell, Magnet og Sondre Lerche. Fjerdemann i gjengen er Petter Folkedal alias Sergeant Petter som har fem soloalbum og en EP i kofferten.

Dette er altså Bergens nye dupergruppe. I løpet av fem dager (31.03–04.04) spilte de inn og mikset sitt andre album, akkurat som første platen, live i Duper Studio med produsent og assosiert medlem, Yngve L. Sætre, som også trakterer tangenter live med bandet. Fire venner, fire låtskrivere, fire vokalister og en lovnad: De er Evig Din For Alltid.

Åtte Minutter Fra Solen er noe mørkere, mer rockete og bandorientert enn sin forgjenger fra fjoråret, men like frisk og umiddelbar som man kan forvente fra disse fire popsmedene fra byen mellom de syv fjell.

Besetning:Harald Frode Unneland: Trommer, Vokal

Frank Hammersland: Bass, Vokal

Piddi Fjeldstad: Gitar, Vokal

Petter Folkedal: Gitar, Vokal

Yngve Leidulv Sætre: Tangenter

By: Østre