PLOINK slippefest for Bergen EP

Ploink - NO

 

Planen til Ploink var én fest iår. Utendørs og under radaren, men så meldte det seg plutselig et behov for feiring... Ploink har blitt plateselskap, og slipper sin første utgivelse, PL001NK, også kjent som BERGEN EP 4.august. Da måtte de lage slippefest. Første utgivelse er altså en EP som samler fire spor fra Christian Tilt, Nordenstam, Thomas Urv og Vakum. Den slippes digitalt og på vinyl. 

 

Ploink inntar altså Østre og feirer første utgivelse med noen live smakebiter fra Nordenstam og Christian Tilt + DJ-sett fra Thomas Urv + en del drøyale greier i tråd med god PLOINK tradisjon.

 

Det blir gøy!

 

Gildet koster 100kr og det er null forsalg - kun dørsalg, så kom tidlig for å sikre plass!

 

Ingen forsalg sier du? Men du kan jo ikke komme før kl 01.15.... KRISE! 

Neida, de har nemlig tenkt på deg også, og laget en finfin POSE & SEKK KAMPANJE sammen med de to favorittbutikkene sine i Bergen:

*De 10 første EPene solgt på hver av Robot og Apollon premieres med gjestelisteplass, dvs. både sikret plass og gratis inn! Hurra!

Altså: om du kjøper en av de 10 første PL001NK - BERGEN EP vinylskivene på enten APOLLON i Nygårdsgaten 2A eller ROBOTBUTIKKEN rett rundt hjørnet fra Østre, til 99kr stk, ja da kommer du gratis inn på kvelden og sparer en hundrelapp.

Og ikke nok med det! De 20 første skivene de selger på selve slippefesten går for 50kr stk.. Dvs. at om du ikke rekker de 2x10 første skivene på Robot eller Apollon, så får du likevel billett og vinyl for totalt 150 kr. Heller ikke dumt, nei. 

Deretter koster vinylen vanlig pris, dvs. en strålende anledning til å støtte undergrunnen, for dem som har råd til slikt altså, eller også de som liker å komme sent på klubb. 

 

 

By: Østre