Palmeparty (NO)

Velkommen til Palmeparty, som innebærer eksotiske omgivelser, het stemning og god musikk. Vanligvis rir Jesus inn til byn rundt disse tider, men i år er det ikke Jesus som rir inn til byen, men disse:

 

ADMIR KENAN (Maksimal)

Ordet ildsjel blir ofte misbrukt. Men når det gjelder Admir er det ingen andre ord som bedre beskriver hans innsats i Bergen. Fra Electric Cafe, til klubbkvelder på Landmark, til Ekko og The Fix (for å nevne noen) har Admir vært med å gjøre Bergen til en god by for elektronisk musikk. Og nå har han jaggu startet et nytt prosjekt; Maksimal. 

Tilfeldigvis er han også en av byens råest DJer. Min god venn Admir leverer noen av de deiligste settene Bergen har å by på. Når Admir Kenan byr opp til dans, blir vi møtt med et sjanger mangfold som strekker seg fra punk, til new wave, blytung disko, eurforisk pop, sløy house, regnskog-tekno, skitten italo og indie-rock. 

 

b0ka 

I sammenheng med b0ka-konserten utlyses det en konkurranse: den som klarer å holde dansefoten i sjakk får en palme! 

Fem gutter som vet en og annen ting om musikk. Det er alltid gledens når man får et helt band til å spille house og disco med analoge intrumenter! 

 

ANGORA 

Angora har den siste tiden vært hypping besøkende hos Christine og Marie Komissar sine P3-shows. Det snakkes i korridorene om Angora, og ordet på gaten skal ha det til at Angora har nær tilknytning til produsentkollektivet Rytmeklubben. Jeg tør nesten ikke vente.

 

UNGE LOVENDE LARSEN

For tiden lever hun livet i Helsinki, men vi er så heldig at vi får hun hjem til Påske. Unge Lovende er en Bergen-regular, og jeg gleder meg til hun kommer hit å spinner noen slagere. 

 

Dead Bird Night 

OPS! OPS! advarsel for dere med Epilepsie! Disse Berlin-baserte, Berghain-spillende VJene har ambisjoner om å gjøre folk blind med sitt overvelemende visuelle show. Det er bare en ting som er bedre enn å klubbe til god musikk, det er nemlig å klubbe til god musikk med fete visuals!

http://Www.deadbirdnight.com/

 

Program:

22:00 Unge Lovende Unge Lovende Larsen 

24:00 Angora

01:00 b0ka

02:00 Admir Kenan 

 

Tid / Sted:

Lørdag 12.april kl. 22.00 – 03.30 

ØSTRE - Østre Skostredet 3 

18 års aldersgrense - 100,

 

By: Østre