Ekko presenterer: Skatebård (live) + bård&asle (dj-set) + vj bn

Digitalo - NO

Bård Aasen Lødemel, også kjent som Skatebård, har i løpet av det siste tiåret utviklet sin særegne stil både som produsent, remikser og dj - han er i dag en av Norges desidert beste eksportvarer innen elektronisk musikk og en utsøkt kvalitetsleverandører av modernistisk italo-inspirert disko, elektro og tekno. Det er vanskelig for dem som kjenner ham å bedømme hva som er mest komplekst av maskinene han spiller på eller mannen selv, men musikken hans har uansett et enkelt budskap – DANS! i.......og hva passer bedre enn dette budskapet på en av årets beste festdager - natt til 1.mai. På scenen sammen med seg får han selskap av Geir Hermansen også kjent som Velferd på digitalsynth og analogsynth.

 

Det er dermed klart for Skatie-uklassikarar med ekkofiserte handclaps, outrert gauling, oppmodning til dans, skåling, riff og raff, tangentløp, FM-syntese, vakre akkorder, filterskruing, store basstrommer, orgelbass med mer. !!!!!!!

 

Etter konserten så hopper Skatebård galant over til platespillerne og får selskap av makker  dj asel, sammen har de tidligere gjort en rekke spillejobber som bård&asle. Som vanlig så bidrar vj bn med visualitet gjennom hele kvelden.

 

 

 

 

By: Østre