Campusfestivalen Førfest

Campusfestivalen - NO

 

 

 

* Svømmebasseng 

 

Svømmebasseng er et Oslo band med gode tilknytninger til Bergen. Gjengen lager fengende og dansbar popmusikk med lengre instrumentale partier og synger på norsk. De har akkurat blitt signert på Brilliance og slipper sin første singel i februar før deres debut LP Fløte er klar til våren. Bandet spilte på Bergens første GET DANCY på Landmark i september og på Verkstedet Bar i romjulen. Begge konsertene ble utsolgt, så dette er et band det absolutt er verdt å få med seg.  

 

*Velferd 

 

En av norges kanskje aller feteste DJs, Velferd er klar for spille opp til fest. Velferd er house/disko prosjektet til Geir Hermansen, som også spiller i The New Wine og Fagernes Yacht Klubb. Velferd debuterte med 12´´ ”The Aspens Turning Gold” på Untz Untz i 2010, noe som har gitt han nasjonal og internasjonal oppmerksomhet. Artister som Axel Boman, Diskjokke og Bjørn Torske har trykket han til sine hjerter og i kvled skal han spille for oss. 

 

*Romskip & Planeter 

 

Romskip & Planeter er en av tungvekterne innen Dj miljøet i Bergen. Han har spilt på de fleste steder det er verdt å nevne i byen og var med på å starte Nabovarsel tilbake i 2004. Han lover å holde oss dansende hele natten lang. 

 

* House by the Lake

 

House by the Lake er et moderne folk-pop band som har blir sammenlignet med Fleet Foxes og Band of Horses av NRK Lydverket. Bandet har sluppet to singler på det hjemmekoselige plateselskapet Huslyd, og ”Dark Horse”, den foreløpige siste singelen i rekken, har rukket å få spilletid hos både norske og internasjonale radiokanaler. 

 

*Simon Optiz

 

Simon blir kveldens røde tråd. Han spiller plater mellom artistene og før Velferd og Romskip & Planeter går på. Han har akkurat spilt på Natt og Dag sin lanseringsfest på Landmark, og er ellers aktuell med bolleklipp. 

 

Illustrasjoner: Pernille Tømte

 

By: Østre