Tore Bøe: Acoustic laptop workshop

Gratis akustikk-workshop med Tore Honoré Bøe! - NO

Ønsker du å bygge ditt eget unike instrument? I forbindelse med konferansen Ephemeral Sustainability, fra 28 til 30 oktober, vil Tore Honoré Bøe presentere en workshop der du kan lage din helt egen akustiske laptop.

Hva er egentlig en akustisk laptop? Det er kun fantasien som setter grenser, men som oftest brukes en trekasse som utgangspunkt. Ved hjelp av kontaktmikrofoner kan vi benytte det utrolige potensialet av akustisk lyd fra selve boksen, ved å feste kontaktmikrofonen til laptop-kassen.Deretter samles en rekke fine små objekter, som kan være hva som helst så lenge de har mulighet til å lage lyd. Enten det er små metallfjærer, eggedelere, melodibokser, biter av stein, plast, tre, metall, deler av resirkulerte musikkinstrumenter...

Ta smådelene med deg og gjør de om til en del av den bærbare datamaskinen, ved liming, skruing eller spikring i boksen. Med hjelp fra Tore, vil du få den hjelpen og veiledningen du trenger for å lage din akustiske laptop til et flott og rikt instrument, både visuelt og auditivt. Enten du er musiker som ønsker å krydre oppsettet litt, eller en eksperimentalist som hører lyd alle de gale stedene, er dette workshopen for deg.

Tore kjører to type workshops:

For barn søndag 28.10, 11–15

For voksne 29. og 30.10, 11–15

Påmelding kan gjøres til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

By: