Sport7000, Reidar Bruun (NO)

Tekst fra arrangør:

15. juni på Østre introduserer Peder og Ingo fra Vibbefanger sin nye techno & house-klubb, LET’S VODKA! Sett av datoen og kjør deg opp♥

Presenteres i samarbeid med EKKO og Vibbefanger.

/ ØSTRE / 15. JUNI / 23-03 / CC: 100 / ID: 18 /

___________________________________________________

Som åpningskveld presenteres det to nye spennende artister innenfor klubbmiljøet i Norge. Sport7000, og Reidar Bruun. Det spilles House, Techno, breakbeats og annen bassrelatert musikk hele kvelden, kompromissløst og beinhardt.

REIDAR BRUUN

Reidar Bruun er det nye house-prosjektet til Peder Niilas Tårnesvik. Under dette nye navnet utforsker han house-musikkens rammer både som produsent og dj. Musikken er kanskje mer avgrenset i form av sjanger, men den er bryr seg mindre om detaljer og mer om dansegulvet. Reidar Bruun has entered the room.
https://soundcloud.com/reidarbruun

SPORT7000

Sport7000, eller Andreas Mallaug som han egentlig heter, er en grafisk designer utdannet fra kunsthøgskolen i Oslo. Med en sterk interesse for musikk har han på kort tid skapt seg et navn i klubbmiljøet i Oslo, med dj-set som spriker fra mørke atmosfæriske ambientlåter til beinhard techno og støvete-trance og hardcore låter. Selv jobber han stadig med produksjon av musikk, og er involvert i scenen gjennom hyppige jobber som grafisk-designer for flere av landets klubb-konsepter.
https://soundcloud.com/sport7000

By: Østre