For one – for many, Alwynne Pritchard, Thorolf Thuestad, Jostein Gundersen (NO)

Arrangert av Neither Nor, Lydgalleriet og Universitetet i Bergen
Tekst av arrangør:

Velkommen til fremvisningen «For one – For many», en Neither Nor produksjon som består av kinetiske skulpturer, omsluttende lyd og fysisk teater. «For one – For many» begynner kl. 19:00 med narrativene til åtte kinetiske skulpturer og én utøver, etterfulgt av et alternativt fysisk univers i Alwynne Pritchards «Vitality Forms 7» før vi møter den siste av sin sort i «Heart(nothing)». Medvirkende er Thorolf Thuestad, Alwynne Pritchard og Jostein Gundersen.

Thorolf Thuestad jobber i et utvidet komposisjonsfelt i krysningen mellom musikk, lydkunst og skulptur. En sentral inspirasjon i hans arbeid er undersøkelser av prosessene vi bruker for å oppfatte og interagere med andre mennesker, og hvordan de kan overføres til hvordan vi oppfatter og interagerer med objekter, dyr eller maskiner.

I sin musikk og sine opptredener utforsker Alwynne Pritchard forholdet mellom musikalske uttrykk og fysisk stemme og kropp. Hun har jobbet som skuespiller, vokalist og utøver i en rekke internasjonale scenekunstproduksjoner, i tillegg til å skape og utvikle koreografi for sine egne arbeider.

Jostein Gundersen er en blokkfløytist med interesse for eksperimentelle og improviserte uttrykksformer. Han er grunnlegger og leder av ensemblet Currentes, som arbeider med repertoar og improvisasjonsformer fra middelalder, renessanse og barokk, i tillegg til å samarbeide med komponister om nye uttrykksformer.


By: Østre